Afbeelding

Blogupdate


Foto: Ik en Albert Ali op de conferentie van afgelopen zaterdag.

Ja, ik weet het, de laatste tijden weer weinig updates. Dat is ook omdat ik aan het nadenken ben over wat met mijn bloghobby te doen. Enerzijds wil ik rond islam een beetje de socioloog uithangen maar anderzijds ben ik eerst en vooral een econoom. Ook zou ik graag wat meer geregeld in het Engels schrijven en een soort van vlog beginnen, want nu blijft mijn technische kennis van filmografie onbenut. Engelstalige vlog? Ik werk al een tijdje aan mijn vreselijk dik accent eruit te krijgen, dus allicht.

Engelstalige blog over economie? Tja, daar is het probleem dat er nu al een overaanbod van bekwamere bloggers bestaat.

Nederlandstalige blog/vlog over economie? Eigenlijk zou dat beter zijn, gezien mijn populariteit in het Nederlands vooral in die (onderbezette) niche ligt terwijl (paradoxaal genoeg) mijn sociologische hersenspinsels vooral in het Engels weerklank vinden.

Dus voorlopig weet ik niet of ik deze blog terug meermaals per week ga updaten en is er een goede kans dat er een complete overhaul komt.

Wordt vervolgd en laat me gerust jullie suggesties weten!

One Response to “Blogupdate”

  1. Dirk
    8 december 2012 at 20:29 #

    Als je een taal wil leren accentloos te gebruiken, moet je leren denken in die taal… het is met de ‘interne’ vertalingen dat fouten en accenten meekomen. Ben wel eens benieuwd :)

Leave a Reply