Link

Moslims in het Front National

Tiens, krijg ik hier erkenning?

This post was written by

Thierry Vanroy – who has written posts on Thierry Vanroy - De Geur van de Roos.
Thierry Vanroy is a Belgian political writer, public speaker and activist. He is also a web designer, consultant, e-marketing expert. He is known for spreading controversial ideas which go against the Western status quo. Through current events and economic analysis, he proposes a future of Eurasian geopolitics, Traditionalist reconciliation and economic freedom to those who would otherwise remain oblivious to what can be called ‘The Empire.’ //////////////////////////////// Thierry Vanroy is een CSS/GUI webdesigner, een SMART/BID consultant, een GROW/ADDIE expert in e-marketing, een BOOSTER/TOTB politiek essayist en een fantastische kok. Thierry is GTD en helemaal MELVIN. Hij gaat op SAFARI voor anderen dat doen. Hij is APE wanneer anderen nog niet ALF zijn. Zijn DREAM is een PRIC te blijven. Thierry Vanroy heeft PRIDE. Nederlandse versie van Thierry zijn landing page statement op thierryvanroy.be (klik daar op de links als je de acronymen niet kent). Geschreven door

Email  • Google + • Facebook  • Twitter

No comments yet.

Leave a Reply