Link

De beste artikels, vertaald naar het Engels

Een van de eerste vragen die men mij meestal stelt is wat ik vind dat mensen moeten lezen.

Wanneer ik dan uitsluitend Franstalige bronnen aanraad, is hun tweede vraag doorgaans wat ik vind dat mensen in het Nederlands moeten lezen.

Wanneer ik dan Frans voor Beginners aanraad, is hun derde vraag of ik dan iets in de verlichtende Engelse taal kan aanraden.

Wel, nu is dat er inderdaad. Mijn antwoord aan hen is dus voortaan: lees French Dissidents.

Voor zij die vroeger te veel MTV hebben gekeken en dus de taal van Alain de Benoist, Alain Soral, de Réseau Voltaire redactie en anderen niet machtig is, bij deze uw verlossing van de woestenij dat het Nederlandstalig intellectualisme doorgaans is!

This post was written by

Thierry Vanroy – who has written posts on Thierry Vanroy - De Geur van de Roos.
Thierry Vanroy is a Belgian political writer, public speaker and activist. He is also a web designer, consultant, e-marketing expert. He is known for spreading controversial ideas which go against the Western status quo. Through current events and economic analysis, he proposes a future of Eurasian geopolitics, Traditionalist reconciliation and economic freedom to those who would otherwise remain oblivious to what can be called ‘The Empire.’ //////////////////////////////// Thierry Vanroy is een CSS/GUI webdesigner, een SMART/BID consultant, een GROW/ADDIE expert in e-marketing, een BOOSTER/TOTB politiek essayist en een fantastische kok. Thierry is GTD en helemaal MELVIN. Hij gaat op SAFARI voor anderen dat doen. Hij is APE wanneer anderen nog niet ALF zijn. Zijn DREAM is een PRIC te blijven. Thierry Vanroy heeft PRIDE. Nederlandse versie van Thierry zijn landing page statement op thierryvanroy.be (klik daar op de links als je de acronymen niet kent). Geschreven door

Email  • Google + • Facebook  • Twitter

No comments yet.

Leave a Reply