Video

Wat hebben Terroristen/Freedom Fighters en Japanse Anime gemeen?

Ja, ik weet het, ik ben weer eventjes stil geweest. Betekent echter niet dat ik stil heb gezeten, met de start van het nieuwe politieke jaar (dat start altijd eind september) hoop ik mij te laten gelden in een niche die me past.

En dat vraagt tijd en planning, dus heb geduld; ik begin binnenkort wel weer wat vaker te bloggen.

In de tussentijd, wat luchtigs. Ik wil niet lachen met zij die voor een nieuwe samenleving vechten in het Midden Oosten, maar gezien dit een trend is, krijg je soms wel eens onschuldig hilarische video’s onder ogen van Four Lions-achtige groepjes.

Case in point: de Bahreinse Faruq ‘Graffitimilitie’ (met dank aan Noman Nasir voor de link).

En hoewel de video op zich al een persiflage is, voor wie zich afvraagt wie de ongetwijfeld islamistische, extremistische, Al-Qaeda lidkaart houdende componist is van die Rocky-achtige muziek, wel…

Zo zie je maar weer wat er vaak achter schuil gaat, gewoon wat (terecht) ontevreden, Japanse anime kijkende jongeren die een verschil willen maken.

Lachen, maar niet te hard, want dit is nog altijd beter dan de apathische zombies in onze landen.

No comments yet.

Leave a Reply